Handla växter och tillbehör snabbt och enkelt i vår webbutik Den är öppen dygnet runt
Här hittar du hela vårt sortiment www.grannavaxter-ebutik.seHallon

Gränna rödpäron

Ett fruktträd blir till

Färdig häck direkt

Planteringsråd

Är växten giftig? * Trädgårdsbloggen


 

 

 

Gilla oss på Facebook
GRÄNNA VÄXTER HB
erbjuder kvalitetsväxter delvis från egna odlingar, vi säljer via vår Ebutik www.grannavaxter-ebutik.se
Företaget grundades 1970 men har anor från 1800-talet

Sortimentet består av fruktträd, prydnadsbuskar , klätterväxter, rosor och häckplantor. Vi odlar också sommarblommor till amplar, urnor och balkonglådor.
Vi säljer våra produkter direkt till konsument via vår E-butik. Du kan även beställa genom att maila till info@granna-vaxter.se
Vi tillhör ingen butikskedja utan är helt fristående företag.

Som en egen specialitet ägnar vi oss också åt att förädla, det vill säga ympa och okulera, gamla lokala sorters fruktträd. Vi samarbetar med genbanker i landet, dessa har ett stort utbud av gamla sorters frukttträd och har därför bra förädlningsmaterial till detta.

2010 startade vi en webbutik där man snabbt och enkelt kan handla sina växter. Bilder och utförlig information finns på växterna där. Vill man ha ytterligare information kan man gå in på hemsidan eller skicka ett mail med frågor.
Har du frågor om växter som inte finns i webbutiken eller andra trädgårdsfrågor så skicka ett mail så kan vi säkert hjälpa dig.


I dag ägs och drivs företaget av Ulla-Britt Fasth och Lennart Johansson.

info@granna-vaxter.se


GRÄNNA VÄXTER HB Box 45 Grännaberget, 563 22 Gränna Tel 0390-412 91, Mobil:LennartJohansson 070 626 52 92 info@granna-vaxter.se